Recomandări

A A A

Studiu de caz

Prezentăm un caz ipotetic, însă în care se află foarte mulţi români: soţul este plecat la muncă în Spania. Soţia şi cei doi copii sunt în România.

Cu ce poate ajuta NECC Telecom familia care se află despărţită la mare depărtare ?

O primă variantă ar fi ca soţul să îşi facă un abonament cu minute incluse (sau nelimitate), cu număr de Spania. Soţia poate să facă un abonament, cu număr de România, de numai 5 euro/lună, pentru a putea fi sunată de soţ nelimitat, având în vedere că toate convorbirile în reţeaua Companiei americane sunt gratuite.

Care sunt avantajele ?

Primul ar fi că familia va plăti doar 2 abonamente, însă nu va avea costuri cu convorbirile, pentru că acestea sunt gratuite.
Al doilea avantaj ar fi că soţul poate suna părinţii, rudele sau amicii care sunt abonaţi tot la Compania americană gratuit.
Al treilea avantaj ar fi că soţul poate suna părinţii, rudele sau amicii care sunt abonaţi la un operator de telefonie fixă sau mobilă din România la preţurile speciale practicate de Compania americană.

Statisticile efectuate relevă faptul că, cei care se află la muncă în altă ţară decât în cea care locuieşte familia, cheltuie pentru convorbiri telefonice (fie ele pe fix sau mobil) între 50 şi 200 euro lunar !

Compania americană vine în ajutorul acestora, ajutându-i să scadă aceste costuri la o valoare mai mult decât acceptabilă - pornind de la numai 15 euro/lună !