Recomandări

A A A

Partener vs. Client

Diferenţele cele mai importante între a fi Partener sau Client al Companiei americane sunt:

În calitate de Client veţi beneficia de compensarea facturii: nu primiţi bani, ci comisioanele pe care le veţi obţine vor alimenta plata facturii proprii: în momentul în care comisioanele sunt egale sau mai mari decât valoarea facturii proprii, vi se emite factura cu valoarea zero.

Ca Partener al Companiei americane veţi beneficia, pe lângă compensarea facturii proprii, de toate avantajele unui parteneriat: veţi încasa pe propriul card sumele care reprezintă comisioanele câştigate prin aducerea de noi clienţi. În plus, în funcţie de activitatea depusă, LV7 - firma care distribuie serviciile NECC Telecom, vă recompensează cu bonusuri suplimentare.

ÎN CONCLUZIE

Chiar dacă nu vă consideraţi un întreprinzător cu gândul de a începe o afacere part-time, merită să vă abonaţi prin distribuitorul serviciilor de telefonie fixă oferite de Compania americană. În acest fel, aveţi toate avantajele unui client al Companiei americane şi, în plus, puteţi avea un venit suplimentar din comisioanele încasate prin aducerea de noi abonaţi.

Costuri

Indiferent că doar vă abonaţi la serviciile de telefonie fixă oferite de Compania americană sau veţi deveni partener, costurile sunt aceleaşi, aşa că luaţi decizia înţeleaptă de a deveni Partener !

Înscrieţi-vă! Fiţi câştigător!