Recomandări

A A A

Garanţia

NECC Telecom înţelege că testarea unui asemenea serviciu este de foarte mare importanţă, astfel că oferă o garanţie, stabilită prin legile din România, de 14 zile.

Astfel, din momentul în care deveniţi abonat al serviciilor de telefonie fixă oferite de Compania americană, beneficiaţi de 14 zile în care puteţi testa toate facilităţile conferite de abonamentul la care optaţi.

În cazul în care nu sunteţi mulţumit de serviciile oferite de Compania americană, puteţi renunţa la abonamentul ales, fără nici o problemă - NECC Telecom vă va returna toţi banii.

Şi asta nu este tot !

În cazul în care optaţi pentru păstrarea abonamentului după trecerea celor 14 zile, iar după 2 luni, spre exemplu, doriţi să renunţaţi la abonament din motive personale, din nou, nu este nici o problemă - Compania americană nu vă va cere o taxă prohibitivă (cum se întâmplă la alţi operatori de telefonie) pentru deconectarea serviciilor !

Serviciile de telefonie fixă NECC Telecom nu vă obligă la un abonament de 12-24 luni ! Nu !
Pur şi simplu, atâta timp cât plătiţi abonamentul, facilităţile vă sunt oferite necondiţionat. Dacă, la un moment dat, nu mai doriţi să plătiţi abonamentul, veţi fi deconectat din sistem fără nici o penalizare. Iar dacă doriţi să reveniţi intr-un moment viitor, pur şi simplu anunţaţi compania că doriţi reactivarea serviciilor, din acel moment !