Recomandări

A A A

Cum funcţionează ?

Serviciile telefonice pe care le oferă Compania americană se bazează pe soluţiile tehnice VoIP (Voice over Internet Protocol). Aceasta permite mobilitate şi libertate de comunicare deplină, fiind utilizabil din (aproape*) orice punct de pe glob unde există posibilitatea conectării la Internet, indiferent de locaţia utilizatorului sau de furnizorul care îi asigură conectarea la reţea.

Pur şi simplu vă luaţi dispozitivul cu dvs. (care are dimensiunile a 2 pachete de ţigări puse unul lângă celălalt), iar în locul în care sunteţi (aproape*) oriunde în lume, conectaţi un telefon tradiţional şi puteţi vorbi cu oricine doriţi, fie gratis (în reţeaua Companiei americane sau în limita minutelor incluse), fie la preţuri foarte mici pe fix sau pe mobil.

Serviciul de telefonie VoIP îndeplineşte toate funcţiile unui telefon tradiţional, având în plus multe alte opţiuni cum ar fi: Identificarea Apelantului, Transfer Apel, Apel în Aşteptare, Video Conferinţă, transmiteri FAX şi multe altele.

Avantajul principal al serviciului de telefonie VoIP faţă de serviciul de telefonie tradiţional este preţul mic, datorat faptului că foloseşte o reţea a cărei infrastructură exisă deja - internetul.

Iar al doilea mare avantaj este că puteţi folosi serviciile de telefonie fixă oferite de Compania americană (aproape*) oriunde v-aţi afla în lume (aveţi nevoie doar de o conexiune la internet).* Cu excepţia unor ţări gen Cuba sau Korea de nord.