Recomandări

A A A

NECC Telecom - cine este şi ce oferă ?

NECC Telecom este a companie de telecomunicaţii, înfiinţată de un român în Statele Unite, companie care s-a lansat întâi pe piaţa americană.

NECC înseamnă National Ethnic Calling Center.

Succesul pe care l-a avut de-a lungul anilor a ajutat la lansarea serviciilor pe care le oferă Compania americană pe pieţele internaţionale, unde a continuat să aibă succes datorită calităţii serviciilor şi a tarifelor internaţionale competitive.

În urma liberalizării pieţei de telecomunicaţii în Romania, Compania americană a decis să se lanseze şi pe piaţa românească, cu scopul de a oferi tuturor românilor un serviciu de calitate la un preţ pe care oricine şi-l poate permite.

Serviciile de telefonie pe care le oferă Compania americană se bazează pe soluţiile tehnice VoIP (Voice over Internet Protocol). Aceasta permite mobilitate şi libertate de comunicare deplină, fiind utilizabil din orice punct de pe glob unde există posibilitatea conectării la Internet, indiferent de locaţia utilizatorului sau de furnizorul care îi asigură conectarea la reţea.

Cu alte cuvinte, puteţi pleca (aproape*) oriunde în lume, împreună cu dispozitivul de conectare la un cablu UTP de internet şi cu un simplu telefon (pe care îl puteţi avea chiar în camera de hotel sau pensiune) şi puteţi vorbi cu oricine doriţi, însă la preţurile speciale oferite de Compania americană.* Cu excepţia unor ţări gen Cuba sau Korea de nord.